Generál kivitelezés lépésről-lépésre

Ingatlanfelújítás Napi helyzet

Ingatlanfelújítás Napi helyzet

Kezdeti lépések

2021. augusztus 19. - MrNE

A parketta burkolatú szobák közepe meg volt süllyedve és gyanús volt, hogy alulról nedvességet kap a burkolat ezért felszedték így a gyanú beigazolódott. Silány minőségű aljzatbeton került kialakításra (a 70-es években) ezért a teljes cseréje mellett döntöttünk.

A továbbiakban a [A feladat] bejegyzésben felsorolt munkálatok előkészítéseként 3 nap alatt szétverték az egész házat.

A "szétverték" nem biztos hogy a legjobb kifejezés, a szétrombolták, talán jobban érzékelteti azt a roppant szakértelmet, amivel hozzáálltak a feladathoz.

Akkora bontókalapácsokat használtak olyan kis feladatokhoz is, ami olyan repedéseket okozott olyan helyeken, ahol ez nem feltétlenül mutatkozott volna ha szakértő ember csinálta volna.

Csak egy két példa:

Egy válaszfal felső részére elektromos vezetéknek csőhornyot bemarták egy profi Parkside géppel (?) majd a legnagyobb bontógéppel kivésték a hornyot, ami azt eredményezte, hogy a válaszfal felső beékelése a mennyezethez kimozdult majdnem teljes egészében.

Ajtókivágást szintén bontókalapáccsal úgy, hogy a végeredmény után vissza kellett falazni, mert több tégla esett ki mintha pl. először megvágták volna géppel, gyémánt-koronggal.

Ezért is írtam korábban, hogy bontási munkákhoz is szükséges némi szakértelem, nehogy rombolássá fajuljon.

Nos, nálunk ez hiányzott.

A bejegyzés trackback címe:

https://mekkmester-hazfelujito.blog.hu/api/trackback/id/tr4816664570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása